07.okt.2008

Det er rart hvordan faktorer som stress og at man har det vanskelig påvirker utseendet. Jeg har alltid vært velldig nøye med hudpleie og så videre, men den siste tiden har jeg ikke brydd meg så  mye om det meste, og det begynner å synes. Nå har jeg jo begynt å trene og det burde vel ha noen bra innvirkning på meg. Må bare se til å begynne å spise regelmeasig igjen og drikke nokk vann. Har lyst til å begynne på noen form for diet, lav karbo for eksempel, men vet med meg selv at jeg alltid gir opp fort. Noen som har noen tips til hvordan man holder ut og klarer og være sunn over en lengre periode?
Kom by the way fra trenings studioet nå-var latino dans for fullt, haha og det var avansert lol igjen, jeg følte meg som en elefant, men blir vel kanskje vedre etter neste gang. I morgen er det kick boxing og salsa som står for tur, skal bli godt å få ut litt agressjon jeg har samlet opp nå!
Nå skal jeg lage meg en deilig smoothie med :  mango, banan, kokos melk krem, og juice. Nam nam

Så forresten gullerot damen igjen i dag, og hun er virkelig en morsom skrue, når hun så at vi skulle på latino timen skulle hun selfølgelig oxo være med, men etter 5 min ga hun opp og løp i veg. Snakk om å være rast løs.

I natt skal jeg prøve og sove for en gangs skyld, føler jeg trenger det nå=)

Smask til dere alle xoxo
Nå skal vi se på gossip girl--drama drama

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tinainwarsaw

tinainwarsaw

21, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits