Huske liste for menn- fant denne og syns den passet så godt at jeg bare måtte poste den1. Full oppmerksomhet når vi krever det. Smugtitting på fotballkampen på tv samtidig teller ikke, ei heller et flakkende blikk over hele kroppen vår mens vi prater til deg. Stikkordet er: tilstedeværelse.

3. Komplimenter som blir sagt i klartekst. Et «Jippi!» etter sex teller ikke, det er mye hyggeligere å høre noe á la «Du er så fantastisk, dette var helt utrolig deilig! Og det du gjorde da vi.. Du er helt rå!»

3. Gode manerer, selv om vi har kjent hverandre i en årrekke. Du bør med andre ord holde døra for oss, tilby deg jakken din og vise oss til bords..

4. Takt og tone; hvilket i et moderne forhold vil si en hårfin balansegang mellom ærlighet og hvite løgner. Du bør si sannheten når vi stiller deg et spørsmål om følelser, men du kan godt dra en hvit løgn når vi spør om det er greit at moren vår kommer på middag.

5. En fascinasjon for kvinnekroppen, det vil si: vår kropp. Bonuspoeng dersom du viser en særlig fascinasjon for en eller flere av kroppsdelene våre: leggene, rumpa, brystene, hoftene eller magen vår. Enda flere bonuspoeng dersom entusiasmen din smitter over på oss og gjør underverker for selvtilliten.

6. Kurtisering før klærne faller, og forspill i lange baner.

7. Sex som involverer øyekontakt, kyssing og berøring. Det betyr ikke at den mer rå sexen må vike bestandig, men av og til. Sex «au naturel» er sunt for forholdet, og veldig koselig, skjønner du.

8. Bekreftelse på forholdet og hvor gal du er etter oss. Dette gjelder like fullt på slektstreff som på Facebook.

9. At du støtter oss i alt vi gjør og skryter uhemmet av oss. Dersom du føler deg truet av kvinner med suksess, for all del ikke vis det.

10. At du anstrenger deg for å være voksen når vi diskuterer noe eller krangler. Er du klar over hvor mye det krever av oss å bevare fatningen, så fint om du kan anstrenge deg litt også.

11. At du ikke klandrer oss for frynsete nerver, åpne tårekanaler og mugne kommentarer når vi er premenstruelle. Eller aller helst: uansett tidspunkt i måneden.

12. At du er en ridder i rustning, når det trengs. Det vil si at du redder oss ut av kjedelige middagssamtaler, henter oss i bilen din og forsvarer oss når alle andre er uenige.

13. At du ringer. En tekstmelding inneholdende én lusen setning er direkte provoserende, i hvertfall dersom du er på andre siden av Atlanteren og vi akkurat har sendt deg et selvkomponert dikt.

14. Oppmuntring når vi sier akkurat hva vi mener til den personen vi avskyr som pesten. Og en stor klem dersom det ikke fungerer helt slik som vi hadde håpet.

15. Omtenksomme gaver, som favorittserien vår på dvd eller en stor pose med snop når du vet at vi skal være hjemme en fredag og se film fordi vi er slitne.

16. En «du er enda deiligere nå»-holdning når vi legger på oss litt.

17. En ny sjanse. Javel, så tabbet vi oss ut da vi leste e-posten din, men enhver kvinne fortjener tilgivelse, forståelse og en ny sjanse.

18. At du morer deg på våre vegne, ikke på vår bekostning. I stedet for å kritisere oss for vårt mantra om at sjokolade før joggeturen er lurt, fordi det gir energi og vi kommer uansett til å «forbrenne den, tenk!» er bare ett av mange eksempler på ting ved oss som du elsker hemningsløst.

19. At du gjør din del av husarbeidet (eller leier inn noen og betaler for det), av deg selv.

20. Respekt. Og det burde ikke være nødvendig å utdype det

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tinainwarsaw

tinainwarsaw

21, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits